Székhelyszolgáltatás árak

Székhelyszolgáltatás árak

Feltétlenül szükséges székhelyszolgáltatást igénybe venni? Megéri egyáltalán? Van székhelyszolgáltatás olcsón? Mennyibe kerülnek a székhelyszolgáltatás árak? A székhelyszolgáltatás budapesti árak magasabbak, mint a vidékiek? Ha ilyen és ehhez hasonló kérdések foglalkoztatják olvassa el cikkünket!

Először is fontos tisztában lenni vele, hogy nem kötelező székhelyszolgáltatás igénybe vétele, azonban nagy előnyökkel járhat. A cég székhely bejelentése már a cégbejegyzési kérelem leadásával megtörténik. Az itt megjelölt székhelyen szükséges eleget tenni a székhellyel kapcsolatos feladatoknak, melyek akár nagy adminisztrációs terheket is róhatnak a cégekre, ha saját ingatlanba jelentik be a székhelyet. Székhelyszolgáltatás olcsón is igénybe vehető és nagyban megkönnyíti a vállalkozás mindennapjait.

A székhelyszolgáltatás ára nem fix összeg, mint amilyen például a cégalapítási illeték volt, hanem szolgáltatótól függően változik. A székhelyszolgáltatás budapesti árak általában magasabbak, mint a vidéki székhelyszolgáltatás árak, hiszen Budapesten gyakran eleve az ingatlan árak is magasabbak, melyekbe a székhely bejelenthető. A LOGOSZ Cégcsoport Magyarország első számú székhelyszolgáltatója; megbízható székhelyszolgáltatás Veszprém, Kecskemét, Pécs, Székesfehérvár, Debrecen, Nyíregyháza, Győr, Szolnok és Budapest városaiban is igénybe vehető nálunk. Sőt, idén már székhelyszolgáltatást IPA (iparűzési adó) mentes településen is biztosítunk, Újlengyelben.

A székhelyszolgáltatás árak széles skálán helyezkednek el, ám csakúgy mint könyvelő választás esetén, nem ajánlatos a legolcsóbbat választani. A székhelyszolgáltatás feltételeit törvények szabályozzák, melyeknek való precíz megfelelés magasabb adminisztrációs és pénzügyi költségeket jelent a szolgáltatónak. Ha a székhelyszolgáltatás árak nagyon alacsonyak, félő, hogy a szolgáltatónak túl sok ügyfelet kell elvállalnia, mely a szolgáltatás minőségének romlásához vezethet. A LOGOSZ Cégcsoport a székhelyszolgáltatás rendeletnek eleget téve nyújt megbízható székhelyszolgáltatást megfizethető áron.

A székhelyszolgáltatás árak tartalmazzák a székhelyszolgáltatás szabályai szerint meghatározott szolgáltatásokat. Ezek közül a legfontosabbak, hogy a szolgáltató a megbízó cégtábláját elhelyezi az épület homlokzatán közterületről jól látható helyen, a szolgáltató elvégzi a cég számára küldött hivatalos küldemények átvételét, érkeztetését, megőrzését és naprakész iratjegyzék vezetését stb. Ezen kívül az árak tartalmazhatnak plusz szolgáltatásokat is, melyek eltérő szolgáltatóknál különbözőek. A LOGOSZ Cégcsoportnál a szolgáltatás ára tartalmazza egy darab standard bélyegző elkészítését, levelek átvételéről azonnali értesítés küldését, igény esetén a hivatalos küldemények szkennelve való továbbítását, 50 lapig ingyenes fénymásolás lehetőségét, képviselet nyújtását egy esetleges NAV ellenőrzés során, illetve 1 hónapos ingyen könyvelési kedvezményt partnercégünknél a Kontír Professional Kft.-nél.

Cégcsoportunknál a székhelyszolgáltatás ára igen jutányos, azonban cégalapítás székhelyszolgáltatással csomagajánlat igénybe vétele esetén az ár még kedvezőbb. Forduljon bizalommal munkatársainkhoz! A honlapon feltűntetett árak budapesti székhelyszolgáltatásra vonatkoznak, vidéki árainkról az érintett irodáknál tud érdeklődni.

Érdemes elolvasni még

IT biztonság jelentősége napjainkban

IT biztonság jelentősége napjainkban

Az IT biztonságra való odafigyelés nemcsak sok kellemetlenségtől óvhatja meg a cégeket, hanem sok pénzt is spórolhat a vállalkozásoknak. Érdemes növelni a biztonságot és edukálni a munkavállalókat!

Tovább...
A székhely és a központi ügyintézés helye

A székhely és a központi ügyintézés helye

Az esetek többségében a cég székhelye egyúttal az a hely is, ahol a cég fő működése zajlik. Azonban a törvény lehetőséget biztosít arra, hogy a társaság székhelye és a központi ügyintézés helye más legyen.

Tovább...
Minden, amit az osztalékfizetésről tudni érdemes

Minden, amit az osztalékfizetésről tudni érdemes

A cégtulajdonosok egyik legfontosabb célja, hogy a vállalkozás eredményeiből részesüljenek, azaz osztalékot szerezzenek. Az osztalékhoz való jog a gazdasági társaságok esetében az egyik legfontosabb jogosultság. Kifizetésnek azonban számos szabálya van arra vonatkozóan, hogy kinek, mikor, miként és milyen feltételekkel történik. Az alábbiakban összeszedtük a legfontosabb tudnivalókat a témában.

Tovább...
Székhelyszolgáltatás: kinek és miért jó döntés?

Székhelyszolgáltatás: kinek és miért jó döntés?

Egy saját vállalkozás vezetése rengeteg figyelmet igényel. Folyamatos ügyintézéssel és adminisztrációval jár, ha pedig székhelyünk az otthonunkba van bejelentve, kellemetlen meglepetések is érhetnek. Ezektől tud minket hatékonyan megóvni a székhelyszolgáltatás igénybevétele.

Tovább...